توربانکوک پاتایا 98 (برگزار شده)

  • کد تور: pataya13980218
  • قیمت: 5.750.000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-02-18
  • خدمات تور :
    • پرواز ماهان
    • ويزا
    • 7شب اقامت با صبحانه
    • ترانسفر فرودگاهي
    • یک گشت شهری
    • لیدر فارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه
  • توربانکوک پاتایا 98 : مشاهده پکیج
  • توربانکوک پاتایا 98
    میانگین 5 از 3 نظر

توربانکوک پاتایا 98


ارسال 60% کل هزینه توربانکوک پاتایا 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

تور بانکوک سفری به شهر تضادهاست که در هر گوشه این پایتخت پرهیجان تایلند، آن را حس می کنید و می بینید.

زیر دو سال 450.000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- همراه داشتن گذرنامه الزامی است.

6- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

به دلیل تغییرات و نوسان نرخ دلار قیمت پکیج با کانتر مربوطه حتما چک شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی و صالحی داخلی117-118-119 یا تلگرام 09027398254تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت تور

هتل

درجه

هر نفر دو تخته

هرنفريک تخته

6تا12 سالبا تخت

2تا6 سالبدون تخت

درخواست تور

NANTRA PLOENCHIT

MARINA PARADISE

*3

5750000

6670000

4870000

4410000

درخواست تور 

NANTRA PLOENCHIT

THE SUN RESORT & SPA

*3

5790000

6760000

4960000

4440000

درخواست تور 

HOWARD SQUARE

SIWALAI PATTAYA

*3

6040000

7250000

5130000

4530000

درخواست تور 

SHADI HOME

WELCOME PLAZA

*3

6340000

7850000

5410000

4640000

درخواست تور 

BOSS SUITES

BESTON

*4

6800000

8770000

5810000

4830000

درخواست تور 

BANGKOK PALACE

SUN CITY

*4

6970000

9120000

5970000

4900000

درخواست تور 

BOSS SUITES NANA

CITRUS PARC

*4

7280000

9720000

6240000

5020000

درخواست تور 

RAMADA DMA

MERCURE

*4

7450000

10070000

6400000

5090000

درخواست تور 

MERCURE MAKASAN

PATTAYA SEA VIEW

*4

7680000

10530000

6600000

5170000

درخواست تور 

MERCURE MAKASAN

PATTAYA SEA VIEW

*4

7680000

10530000

6600000

5170000

درخواست تور 

MONTIEN BANGKOK

VISTA PATTAYA

*4

7950000

11080000

6850000

5290000

درخواست تور 

INDERA REGENT

WELCOME WORLD

*5

8270000

11710000

7130000

5420000

درخواست تور 

THE BERKELEY

AMARI RESIDENCE

*5

9060000

13880000

7220000

5450000

درخواست تور 

BAIYOKE SKY HOTEL

GARDEN CLIFF

*5

9130000

13460000

7980000

5760000

درخواست تور 

THE SUKOSOL

A-ONE ROYAL CRUISE

*5

9490000

14160000

N/A

5910000

درخواست تور 

RAMADA PLAZA

ZIGN

*5

10030000

15220000

8720000

6110000

درخواست تور 

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *