تور بانکوک پوکت 98 (برگزار شده)

  • کد تور: Phuket13980221
  • قیمت: 7.280.000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-02-21
  • خدمات تور :
    • پرواز ماهان
    • ويزا
    • 7شب اقامت با صبحانه
    • پروازداخلی بانکوک پوکت بانکوک
    • ترانسفر فرودگاهي
    • ترانسفر بین شهری
    • يک گشت شهری بانکوک
    • یک گشت نیمروز درپوکت
    • لیدر فارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور بانکوک پوکت 98: مشاهده پکیج
  • تور بانکوک پوکت 98
    میانگین 5 از 2 نظر

تور بانکوک پوکت 98


ارسال 60% کل هزینه تور بانکوک پوکت 98 زمان رزرواسیون ضروری و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

پوکت، مروارید آندامان، بزرگترین جزیره تایلند است، با یک خط ساحلی پیچیده و سواحل فوق العاده بین شبه جزر و مد

شبیه سازی شده و سنگ های صخره ای آن حیرت تمامی مسافران تور پوکت را بر می انگیزد.

زير 2سال1.500.000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد.

3- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- همراه داشتن گذرنامه الزامی است.

6- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی و صالحی داخلی 117-118-119 تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل ها تور بانکوک پوکت 98 :

هتل

درجه

هرنفردوتخته

هرنفريکتخته

6تا12 سالبا تخت

2تا6 سالبدون تخت

درخواست تور 

H2 HOTEL

PATONG HOLIDAY

*3

7280000

8280000

6410000

5890000

درخواست تور

HERITAGE SATHORN

ROYAL CROWN

*3

7430000

8600000

6530000

5950000

درخواست تور

H2

SHARAYA RESIDENCE

*3

7550000

8830000

6640000

6000000

درخواست تور

HOWARD SQUARE

PATONG HOLIDAY

*3

7580000

8890000

N/A

6010000

درخواست تور

FORUM PARK

NATURAL RESORT

*3

8180000

10100000

7210000

6240000

درخواست تور

IRESIDENCE SATHORN

ASHLEE PLAZA

*4

8410000

10560000

N/A

6340000

درخواست تور

MA HOTEL

PATONG HERITAGE

*4

8600000

10930000

7580000

6410000

درخواست تور

EASTIN

ASPIRA PRIME

*4

8820000

11360000

7770000

6500000

درخواست تور

IBIS SATHORN

IBIS PATONG

*3

8990000

11710000

N/A

6570000

درخواست تور

BANGKOK PALACE

ANDAKIRA

*4

9080000

11880000

8010000

6600000

درخواست تور

BELL AIRE

CHABANA RESORT

*4

9390000

12550000

8290000

6730000

درخواست تور

RAMADA DMA

ROYAL PARADISE HOTEL &SPA

*4

9440000

12600000

8330000

6740000

درخواست تور

MONTIEN

ASHLEE

*4

9610000

12950000

8490000

6820000

درخواست تور

MERCURE MAKASAN

SLEEP WITH ME

*4

9610000

12950000

8490000

6820000

درخواست تور

AMARI RESIDENCE

SUN SET BEACH RESORT

*4

10070000

13800000

8900000

7000000

درخواست تور

AVANI

HAYAT PALACE

*4

10400000

14530000

9210000

7130000

درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *