تور بندرعباس نوروز98 (برگزار شده)

  • کد تور: BANDARABAS13971115
  • قیمت: 2449000تومان
  • مدت : 3شب و4روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-29
  • خدمات تور :

    تاریخ اجرا : 29 اسفند و12،9،6،3فروردین

    • رفت و برگشت با هواپیما به بندر عباس با یکی از پروازهای موجود
    • ترانسفر از فرودگاه به هتل محل اقامت
    • اجرای گشت ها با وسیله نقلیه توریستی در سطح بندر و جزیره قشم و جزیره هرمز
    • ترانسفر با اتوبوس دریایی به قشم و هرمز
    • اقامت در هتل انتخابی به همراه صبحانه
    • همراهی راهنمای تور از ابتدا تاانتهای تور
    • بیمه مسافرتی
    • پرداخت ورودیه اماکن مورد بازدید بندرعباس و قشم و هرمز
    • پذیرایی بین روز چای،نسکافه،آب معدنی،میوه.
    • (درکلیه تورها هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)
  • تور بندرعباس نوروز98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور بندرعباس نوروز 98


ارسال 60% کل هزینه تور بندرعباس نوروز 98 در زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

گشت ها شامل:

روز اول:پرواز از تهران به بندرعباس با توجه به ساعت پروازی،ورود به بندر و پذیرش

در هتل محل اقامت،اجرای گشت های بازدید از اسکله شهید رجایی،دیدار از معبد هندوها،موزه مردم

شناسی،حمام گله داری،مسجد گله داری گشت و گذار در بازار ساحلی،خرید سوغات و اقامت در

هتل

روز دوم:ساعت 7 صبح و پس از صرف صبحانه حرکت به سوی اسکله بندرعباس و سفردریایی هیجان

انگیز به قشم با اتوبوس دریایی و لذت عبور از میان کشتی ها و تنگه هرمز،ورود به جزیره قشم و

اجرای گشت قشم شامل دیدار از غارهای خوربس،دره ستاره ها،جزایر ناز،صرف ناهار در خانه

محلی،قایق سواری در جنگل حرا،قایق سواری در مسیر جزیره هنگام و دیدار از دلفین های قشم

و برگشت به بندر عباس تا ساعت 12 شب

روز سوم:صرف صبحانه و استراحت در هتل،ساعت 11 حرکت به سوی اسکله و سفردریایی به جزیره

شگفت انگیز هرمز،دیدار از قلعه پرتغالی ها،دره کوه های رنگی،ساحل رنگی،دره مجسمه ها،صرف

ناهار در خانه محلی و برگشت به بندرعباس تا ساعت18 و استراحت در هتل و وقت آزاد

روز چهارم:صرف صبحانه در هتل،اجرای گشت با توجه به ساعت پروازی و نظر راهنمای تور و دیدار از

آب گرم گنو،برگشت به تهران با پرواز طبق ساعت پروازی

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 و یا تلگرام تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت

نام هتل  هرنفراتاق دوتخته هرنفردر اتاق
یک تخته
کودک 6 تا 12سال با تخت کودک 6 تا 12سال بدون تخت کودک 2 تا 5سال بدون تخت  کودک زیر 
دو سال
درخواست تور
ایران*3 2449000 2700000 2199000 2199000 1799000 339000 درخواست تور
آتیلار*4 2749000 2900000 2199000 2199000 1799000 339000 درخواست تور
هرمز*5 2999000 3500000 2799000 2799000 1899000 339000 درخواست تور
هما *5 2599000 2800000 2299000 2299000 1899000 339000 درخواست تور

 

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *