تور پوکت 98 (برگزار شده)

  • کد تور: PHUKET13980218
  • قیمت: 7.110.000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-02-18
  • خدمات تور :
    • بلیط ماهان
    • ويزا
    • 7شب اقامت باصبحانه
    • ترانسفر فرودگاهي
    • ترانسفر بین شهری
    • پرواز داخلی
    • يک گشت نیمروز در پوکت
    • لیدر فارسی
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور پوکت 98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور پوکت 98


ارسال 60% کل هزینه تور پوکت 98 زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

نرخ زیر2سال 1.900.000 تومان

مدارک  ويزا تور پوکت 98:

*پاسپورت با 7ماه اعتبار

*1 قطعه عکس6*4 رنگي

*کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی

*آدرس منزل و محل کار

*شغل

*تلفن و ایمیل مسافر بصورت دقيق و کامل

*اصل گردش حساب بانکی با مانده  حداقل 7000000تومان با مهر بانک

1-درصورتNO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.

2-در صورت عدم صدور ويزاتوسط سفارت تايلند، شركت آسمان پر ستاره پرشيا  هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و عينا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه خسارت بليط و هتل ازمسافر دريافت خواهد شد .

3-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار می باشد.

شركت آسمان پرستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با خانم صالحی و خانم عابدی داخلی 117-118-119 تماس حاصل نمايید.

هتل

درجه

هرنفردوتخته

هرنفر يک تخته

6تا12 سالبا تخت

2تا6 سالبدون تخت

درخواست تور

PATONG HOLIDAY

*3

7110000

7920000

N/A

5810000

درخواست تور

BEL AIR

*3

7410000

8540000

N/A

6010000

درخواست تور

PJ PATONG RESORT

*3

7620000

8950000

N/A

6010000

درخواست تور

SHARAYA RESIDENCE

*3

7720000

9150000

6930000

6110000

درخواست تور

ANDATEL GRAND

*3

7720000

9150000

N/A

6110000

درخواست تور

PATONG HERITAGE

*3

7920000

9560000

7130000

6210000

درخواست تور

ASHLEE PLAZA

*4

8030000

9760000

7850000

7240000

درخواست تور

IBIS PATONG

*4

8030000

9760000

N/A

6210000

درخواست تور

SLEEP WITH ME

*4

8330000

10380000

7540000

6320000

درخواست تور

ROYAL PARADISE

*4

8840000

11400000

8050000

6520000

درخواست تور

THE CHARM

*4

8950000

11600000

8160000

6620000

درخواست تور

FISHERMAN

*4

9050000

11810000

8260000

6620000

درخواست تور

DEEVANA PLAZA

*4

9250000

12220000

8460000

6730000

درخواست تور

SWISSOTEL

*4

9360000

12420000

8570000

7030000

درخواست تور

PATONG MERLIN

*5

9870000

13440000

9080000

6930000

درخواست تور

NOVOTEL

*4

10380000

14470000

9590000

7130000

درخواست تور

PHUKET ORCHID RESORT

*4

10380000

14470000

9590000

7130000

درخواست تور

MILLENIEM RESORT

*5

10580000

14870000

9790000

7240000

درخواست تور

GRAND MERCURE

*5

11090000

15900000

10300000

7440000

درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *