تور گوانجو بهار 98

  • کد تور: guangzhu13980207
  • قیمت: 4590000تومان+310$
  • مدت : 5 شب و 6 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-03-07
  • خدمات تور :

    رفت سه شنبه 21:10 برگشت چهارشنبه 23:30

    • پرواز ماهان
    • 5 شب اقامت گوانجو هتل *NANYANG KINGS GATE 4
    • ويزا انفرادی
    • ترانسفر فرودگاهي
    • پرواز مستقیم ماهان
    • راهنما فارسی زبان
    • بیمه مسافرتی
  • تور گوانجو بهار 98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور گوانجو بهار 98


ارسال60% کل هزینه تور گوانجو بهار 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

چین کشوری شگفت انگیز است که هر توریستی باید از آن دیدن کند.

چین به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای جهان، دارای چشم اندازهای متنوع و بی نظیری می باشد. از بیابان های شمال غربی تا سواحل

جنوب شرقی، دامنه های کوه و دشت های حاصلخیز و …در شهر پکن معابد گوناگونی را خواهید دید و از معماری مخصوص این سرزمین

لذت می برید. معبد لاما، کاخ تابستانی، معبد بهشت و … از دیدنی های این شهر هستند.

هانگژو برای داشتن چشم اندازهای دریاچه غربی مشهور است.

همین طور سوژو با داشتن باغ های انبوه و سبک معماری سنتی در کرانه رودخانه دیدنی به چشم می آید. هاینان را بهشت استوایی شرق

می نامند و آن را هاوایی شرقی قلمداد می کنند.

کودک زيردوسال2.990.000 تومان

1-کلیه نرخها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ می باشد.

2-بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3-در صورت عدم صدور ويزاي توسط كنسولگري ،شركت آسمان پرستاره  هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نخواهد داشت.

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس ثبت نام کننده بوده و آسمان پرستاره پرشیا مسئولیتی درکنترل پاسپورت و ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهد داشت.

5-نرخ تومانی فوق بر اساس دلار روز محاسبه می گردد و احتمال افزایش و یا کاهش نرخ وجود دارد.

مدارک مورد نیاز تور گوانجو بهار 98:

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عكس4*6رنگي تمام رخ
  • کپی صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی شغل
  • شماره تلفن
  • نامه بانکی تمکن مالی  

تكميل فرم سفارت چين (فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت ارتباط با ما سايت WWW.APSTOUR.COM  مي باشد.)

جهت کسب اطلاعات بیشتربا کانتر تور مربوطه خانم صالحی و خانم عابدی داخلی 117-118-119 تماس حاصل نمايید.

5 شب گوانجو

هرنفردوتخته

هرنفريك تخته

6 تا 12 سال با تخت

2 تا 6 سال بی تخت

درخواست تور

14تا 20خرداد

4590000+

310$

4590000+455$

4090000+310$

4090000+155$

درخواست تور

21 تا 27خرداد

28خرداد-3 تیر

 

7 شب گوانجو

هرنفردوتخته

هرنفريك تخته

6 تا 12 سال با تخت

2 تا 6 سال بی تخت

درخواست تور

7- 15 خرداد

4690000+390$

4690000+570$

4190000+390$

4190000+155$

درخواست تور

14- 22 خرداد

21 29 خرداد

28خرداد 5 تیر

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *