نمایشگاه دندانپزشکی پکن

  • کد تور: DENTIST13980221
  • قیمت: 4.890.000 تومان +505$
  • مدت : 8شب و 9 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-03-17
  • خدمات تور :

    20:45 رفت جمعه  00:15 برگشت یکشنبه

    • پرواز پکن ماهان 
    • ویزای انفرادی 
    • ترانسفر فرودگاهی
    • ترانسفر نمایشگاه
    • اقامت هتل 4 ستاره MERCURE
    •  لیدر فارسی
    • بیمه
  • نمایشگاه دندانپزشکی پکن: مشاهده پکیج
  • نمایشگاه دندانپزشکی پکن
    میانگین 5 از 2 نظر

نمایشگاه دندانپزشکی پکن


ارسال 60% کل هزینه نمایشگاه دندانپزشکی پکن زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک زير دوسال  3.390.000 تومان

روز ششم :

دیوار چین ، چایخانه سنتی ، کارخانه سنگ یشم ،کارخانه مروارید

روز هفتم :

میدان تیان آنمن ، شهر ممنوعه ، معبد بهشت

*مدارک موردنیاز:

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عكس 4*6 رنگي تمام رخ 
  • کپی صفحات شناسنامه و کپی کارت ملی
  • نامه بانکی تمکن مالی به ازای هر نفر – شغل- شماره تلفن

تكميل فرم سفارت چين (فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت فرم ویزا سايت WWW.APSTOUR.COM مي باشد.)

1-کلیه نرخها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ می باشد.

2-بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3-در صورت عدم صدور ويزاي توسط كنسولگري ،شركت آسمان پرستاره  هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نخواهد داشت.

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس آسمان پرستاره پرشیا مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهد داشت. 

جهت کسب اطلاعات بیشتربا کانتر تور مربوطه خانم صالحی و عابدی داخلی 117-119 تماس حاصل نمايید.

تاریخ

دو تخته هر نفر

یک تخته

درخواست تور 

17 تا 26 خرداد

4890000+$505

4890000+$730

درخواست تور

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *